Ouder-kind YOGA

Ook kinderen zijn welkom op deze L-Day!

Kom samen met je kinderen genieten van een uur pure quality time! Je kan je band versterken door spelenderwijs yoga oefeningen en ademhalingsspelletjes te doen. We zingen, masseren, lachen en dansen en komen zo tot mentale rust.

Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om deel te nemen. Ouder en kindyoga is toegankelijk voor iedereen die graag met zijn kind, petekind, neefje of nichtje…wil genieten van het samen zijn en het samen plezier maken. Alles wat je tijdens deze sessie leert kan je ook thuis toepassen.

Voor wie?
Voor kinderen tussen 4-10 jaar en alle grote mensen waar je geen leeftijd op kan kleven!

Uur: Tussen 16u – 16u45

Opgelet, deelname is gratis maar inschrijven is verplicht via e-mail yoga@l-day.be omdat het aantal plaatsen beperkt is. Daar er twee yoga sessies zijn, gelieve aan te vullen of het voor de yoga sessie is ‘met kids’ is of de tweede sessie erna, alsook het aantal personen en leeftijd kids!

Deze sessie wordt professioneel gegeven door de organisatie Namastekids:
Bij ons geen saaie rek en strek oefeningen maar speelse, creatieve en hartverwarmende lessen gegeven door gediplomeerde yogadocenten. Onze kleine en minder kleine yogi’s ontwikkelen een hechte band met de docent en met de andere kinderen. Onze studio is een plek waar jong en oud zich veilig voelt. Namastekids gelooft in de kracht en de groeimogelijkheden van ieder mens.

Scroll to Top