L-Day Pop-Up Art & L-Expo

Stonewall Inn circa 1969

Het L-Day Pop-Up Art evenement is één van de vele hoogtepunten van de L-Day 2019 en wordt georganiseerd door de L-Day en WIJ, i.s.m. Het Roze Huis.

Ben jij gebeten door kunst? Heb je er wel eens van gedroomd om te tekenen of schilderen voor publiek? In Kavka (op de koer buiten) organiseren we een echt Montmartre event.

Hier kunnen kunstenaars hun ezels of tafels opstellen en bezoekers proberen te overhalen hun kunstwerken te kopen of simpelweg te bewonderen. Aangezien de L-Day in het teken van Stonewall staat, vragen we de kunstenaars iets rond dat thema te doen.

Ben je echter bijv. sterk in portretten tekenen of schilderen, dat kan ook! Het levert ongetwijfeld mooie souvenirs op voor onze L-Day bezoekers!

De werken – ter plekke gemaakt – kunnen verder bewonderd worden tijdens de L-Expo op de bovenverdieping van Maurice & Dietich vanaf vrijdag 4 oktober. Deze L-Expo wordt geopend met een vernissage op donderdag 3 oktober om 20u00.

Wil je deelnemen als kunstenaar, dan kan je inschrijven via e-mail aan kat@l-day.be met je naam en welke kunst je wil brengen.

We verwelkomen jou heel graag als kunstenaar of bewonderaar.

We voorzien ook voor de bewonderaars canvas en verf, mocht je je kans willen wagen!

Al ben je geen ervaren kunstenaar, niet aarzelen, maar gewoon doen.

Scroll to Top