ONTMOET - ONTDEK - GENIET

L-Pride

Omdat de L-day dit jaar in het teken van zichtbaarheid staat, willen we ook zichtbaar aanwezig zijn in de stad. Daarom organiseren we een feestelijke optocht, een heuse L-Pride!

We verzamelen om 11u op het Martelarenplein voor het station van Leuven. Met spandoeken, vlaggen, borden, T-shirts, sjaals, … wandelen we doorheen de straten van Leuven tot aan het Wagehuys en de Romaanse Poort waar de L-Day plaatsvindt.
Famba zorgt voor de meeslepende muziek en sfeer!

De eerste L-Pride zet de zichtbaarheid van vrouwen die van vrouwen houden centraal, maar heet iedereen welkom om deze boodschap mee uit te dragen.

We roepen dan ook alle organisaties op om aan deze optocht deel te nemen. Zet de L-Pride als activiteit op jullie agenda en kom 13 oktober naar Leuven. Alleen samen staan we sterk en zijn we ZICHTBAAR.

Timings:

Ontvangst groepen

10:30-11:00     Martelarenplein

Groepen die willen deelnemen aan de L-Pride krijgen vanaf half elf een warm onthaal op het Martelarenplein voor het station van Leuven door de ploeg van het Holebihuis Vlaams-Brabant, Labyrint en Folia.

Opening L-Pride&Day

11:00-11:15     Martelarenplein

Opening van de L-Pride&Day door Denise Vandevoort, schepen van gelijke kansen, Dimitri Cools, voorzitter van het Holebihuis Vlaams-Brabant, Femke Dufloo, co-coördinator Labyrint en Hildegard Van Hove, bestuurder Folia.

Optocht

11:15-12:15     Straten van Leuven

Feestelijke optocht op het ritme van Famba.

Deelnemende groepen

Pride in Wenen 2017
L-Pride in Wenen 2017
Pride in Wenen
L-Pride in Wenen 2017