ONTMOET - ONTDEK - GENIET

Partners

Folia vzw

foliaFolia vzw streeft naar een grotere zichtbaarheid van lesbische en biseksuele vrouwen in de samenleving, het doorbreken van stereotypen en een betere beeldvorming. Folia streeft eveneens naar een betere zichtbaarheid van lesbische en biseksuele vrouwen. Dat geldt in het bijzonder voor de zichtbaarheid van vrouwen binnen de holebiT-beweging en van lesbische en biseksuele vrouwen binnen de vrouwenbeweging. Een positieve beeldvorming vraagt ook voldoende positieve identificatiemogelijkheden. Folia organiseert jaarlijks de L-Day in samenwerking een aantal partners.

 

Labyrint vzw

labyrinthLabyrint is een vereniging van en voor vrouwen die zich richt tot personen die zoekend zijn naar hun seksuele identiteit en wie zich identificeert als lesbisch of biseksueel, ongeacht genderidentiteit. Wij bieden een gevarieerd en laagdrempelig activiteitenaanbod en een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn en haar eigenwaarde kan ontdekken door middel van ontspannende en informatieve activiteiten. Wij proberen vrouwen te begeleiden in hun zelfaanvaarding en outing naar de buitenwereld toe, dit door te luisteren, te praten of gewoon een veilige plek te creƫren te midden van andere lesbische vrouwen, terwijl ze leuke momenten beleven.

 

Met de steun van:

 

De stad Leuven

Dankzij de stad Leuven kan de L-Day doorgaan op een toplocatie: het Wagehuys en de Romaanse Poort in de Brusselsestraat 63, Leuven. De stad verleent ook haar medewerking aan de L-Pride.